onsdag 25 mars 2009

Välkommen!

Ja, vi har börjat blogga eftersom Mozzarella är dräktig nu och ska få kattungar i april om allt går som det ska. Matte är så spänd och förväntansfull inför den kommande kullen, hon säger att hon har längtat efter det här ända sen Mozzarella flyttade hit. Knäppa matte. Vi är två vackra Ragolls som styr och ställer här hemma. Neo fyllde två år för en vecka sen och är en söt och snäll nallebjörn som väger lite (hm, ganska mycket) för mycket. Matte har försökt banta honom men det har inte gått så bra men ska göra ett nytt försök igen. Mozzarella är och har alltid varit en feminin prinsessa ända ut i klospetsarna, mer aktiv och bestämd av sig.

Titta så fina vi är! Alla bilder är tagna av Mozzarellas uppfödare Erica Osterman och är lite gamla nu men eftersom matte inte har någon kamera än så är det allt som finns.

Neo






Och Mozzarella medan hon fortfarande hade krage






Nu är hon urfälld men fortfarande lika söt!


Vi och matte kommer rapportera om Mozzarellas dräktighet här och senare även kattungarna när de har kommit. Matte är för tillfället lyrisk över att man kan känna en liten mage på prinsessan och tar varje tillfälle hon kan att smeka den. Mozzarella har blivit lugnare än vanligt och sover mer, annars är hon som vanligt.

Det var allt för idag!

//Neo och Mozzarella

Inga kommentarer: